ade ke pengikut?

Tuesday, January 04, 2011

Tolong!!!

Ape kes aku malam2 buta gini. Aku dah cube spenuh hati untuk tdo. Tapi.... Kenapakah? Huhuhu. Bese time2 mcm ni aku dah berlayar naik star cruise dah. Ku pandang kiri, ku pandang kanan, pandang siling, pandang lampu, pandang jam.... Huhuhu.... Tapi still xleh lelap gak.
Tolong!!

Aku dah penat menguap dah ni. Nape mata tak mau pejam gak ni....

Ok. Kali ni aku akan cube lagi sepenuh hati aku. Chiayok Shima.
Selamat malam semua....


Oh ye. I love U la Mr. Spice. Aku post entry merepek kerepek ni dengan touch2 kat kamu saje. Malas nak bgun buka laptop...
Lagipu senyap je aku menaip guna Mr. Spice ni. Kalau guna keyboard laptop mesti ada bunyi sikit. Kemudian akan mengganggu suasana malam yang hening dengan bunyi cengkerik dan putera katak di luar.

Ok. Aku nak hbiskan entry merapu kerapu ni dengan harapan yang aku boleh lelapkan mata aku pasni.....
Tidurlah duhai diriku.
Pejamlah wahai mataku.
Lenalah diulit mimpi2 indah......

3 comments:

  1. minum susu sebelum tidur.. (salah 1 petua)ALL IN ONE

    ReplyDelete
  2. tu act tgh risau cuz encik abang tengah demam teruk... heehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...