ade ke pengikut?

Sunday, November 07, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?

semalam aku tak sempat nak BW sebab penat yang teramat sangat
aku kena pegi umah makcik aku kat skudai ambik mak aku pulak
act semalam pun sepupu aku tunang
then hari ni aku pun usha aku punye dashboard
tetibe jumpe lah entry dr BA ni

image
hehehe
walaupun dah stahun aku menjadi blogger
tapi aku x rami kenalan
sebab dulu malu2 sikit
nak BW pun senyap2
hehehe
sekarang dah berani lah sikit nk tegur orang ms BW
dulu aku silent reader je ar kirenye
so aku tertarik nak join suai kenal ni...
share ideas n thought dgn rakan2 blogger.
jadi kepada yang same2 dgn aku n berminat nk tambah kenalan
jom lah join di sini
tag untuk
encik ajim (tak tahu lah dah ke lum eh)

14 comments:

  1. ezan datang sini, nak berkenalan dengan tuan rumah :)

    ReplyDelete
  2. salam ziarah...slamt berkenalan...dah follow awak...

    ReplyDelete
  3. slm kenal dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam ezan, nur, azhar n mimiey.. sam berkenalan..

    ReplyDelete
  5. sudah follow kamu..
    salam kenal dari alieff :)

    ReplyDelete
  6. Another piece of Ben Ashaari.com
    "Selamat BERKENALAN"
    http://c-nurse.blogspot.com/2010/11/ben-ashaaricom-suai-kenal-blogger-anda.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal...saya dah follow :-)

    ReplyDelete
  8. thanks sbb singgah n follow..
    salm perkenalan buat semua blogger..

    ReplyDelete
  9. salam allz...

    terasa meriah sekarang sejak join entry BA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...